9.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 20, 2024

Spiritul civic n-a murit! Cum și-a recuperat o bistrițeancă portofelul pierdut:

O bistrițeancă și-a pierdut portofelul în fața unei carmangerii de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, fiind găsit de un bărbat care a trecut prin acea zonă. Cum l-a recuperat:

Spiritul civic există!

Un cetățean a găsit un portofel, în fața unei carmangerii de pe strada Liviu Rebreanu. Era portofelul unei doamne, în care se aflau câteva carduri de farmacie și suma de 960 lei.

Acesta l-a predat șefei de magazin, în speranța că proprietara îl va căuta în zonă. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, angajata carmangeriei a apelat la colegul nostru, aflat în serviciu pe Pietonalul Liviu Rebreanu”, potrivit Poliției Locale Bistrița.

În urma investigațiilor, polițistul local a identificat proprietara, o femeie în vârstă de 80 de ani, fiind rugată să vină la magazinul de pe strada Liviu Rebreanu, pentru a-și recupera bunul pierdut.

Portofelul a fost predat doamnei respective, colegul nostru reușind să-i dăruiască o clipă de bucurie.

Îi felicităm pe cetățenii care au făcut posibil ca portofelul să fie înapoiat proprietarei”, mai spune sursa citată.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!