15 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

Finala Turneului de Tenis Țiriac Foundation Futures W35, duminică, la GS Tennis Club Bistrița

Duminică, de la ora 11.00, va avea loc finala Turneului de Tenis Feminin Țiriac Foundation Futures W35, pe terenurile de la GS Tennis Club Bistrița.

Zilele acestea, pe terenurile de la GS Tennis Club Bistrița, se desfășoară Turneul de Tenis Țiriac Foundation Futures W35.

Competiția a adus în orașul nostru jucătoare de top 200 WTA, tinere speranțe ale României, jucătoare de lot național și embleme ale tenisului românesc.

Turneul a ajuns astăzi în faza sferturilor de finală, iar mâine se vor înfrunta în semifinale două românce – Patricia Țig, principala favorită, și tânăra Ruxandra Bertea.

Finala este programată pentru duminică, de la ora 11.00, iar intrarea este liberă.

Unul dintre invitații speciali ai evenimentului este Ilie Năstase, care vine la Bistrița pentru al doilea an consecutiv.

Premiile oferite sunt în valoare de 25.000 de dolari și 35 puncte WTA, iar seria turneelor feminine se va încheia în luna septembrie, la București.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!