15 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

Tânăr prins cu droguri, în Parcul Municipal

Azi-noapte, jandarmii, aflați într-o acțiune de patrulare, au observat în Parcul Municipal un tânăr cu un comportament suspect. Ce au descoperit, după ce l-au percheziționat:

Aflați într-o acțiune de patrulare, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au observat, în această noapte, în jurul orei 00.10, în Parcul Municipal, un tânăr care avea un comportament suspect.

În urma legitimării/verificării persoanei și a executării controlului corporal preventiv, asupra acestuia a fost găsit un plic în care se afla o substanță albă cristalină susceptibilă a se încadra în categoria substanțelor psihoactive.

Pe numele tânărului de 18 de ani din Bistrița, au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept (Legea nr.143/2000, art. 4, alin. 1), care au fost predate polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor„, potrivit IJJ BN.

Foto arhivă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!