15 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

Daniel Suciu, deputat PSD BN: PNL sub Ioan Turc a pierdut primăria Bistrița și alte 5 primării față de 2020

Deputatul PSD Daniel Suciu, a comentat ieri în legătură cu postarea lui Ioan Turc care le-a reproșat social-democraților că au deviat „dezbaterea de la crimele dintr-un spital la o carte în curs de apariție”.

Ioan Turc, proaspăt golit de hățurile de președinte PNL chiar de ai săi, s-a gândit și el să se bage în seamă atacând PSD. Asta nu ar fi rău, istoria recentă arătând că nu i-a folosit la nimic. Ba din contra, l-au făcut să piardă glorios alegerile.

Cocoțat superior și prețios ani de zile în primărie, autoizolat chiar și față de confrații săi liberali, neserios cu toți din jurul său, mereu fără de cuvânt, Turc crede că dacă glăsuiește acum se salvează. Sau contează. Realitatea este alta: este din ce în ce mai singur în partid și singura lui miză este obținerea locului 1 la parlamentare. Ar fi fost o variantă mai simplă să îl obțină, dacă ar fi scris el însuși cartea celebră cu ostașul a șefului de partid. Asta ca să nu-i negăm meritele oratorice. Dar păcat că nu l-au ajutat la nimic.

Remember: PNL sub Ioan Turc a pierdut primăria Bistrița, a pierdut votul politic în municipiu (39% la 35%), a pierdut votul politic pe judet (44% la 28%), a pierdut 5 primării față de 2020. Nelu, știi care-i baiul? Și ai tăi știu toate astea!”, a mai comentat deputatul Daniel Suciu.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!