15 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

FOTO: Tineri din toate colțurile lumii – la Tihuța, în tabăra internațională Carpathian Wolves

13 tineri din Danemarca, Norvegia, Polonia, Croația, Turcia, Canada, Hong Kong, Japonia, Italia și Austria au parte de 10 zile de poveste, la Tihuța. Aici se desfășoară tabăra internațională Carpathian Wolves – coordonată din acest an de Clubul Lions Bistrița.

Organizăm o tabără internațională la Tihuța, pentru tinerii merituoși din Danemarca, Norvegia, Polonia, Croația, Turcia, Canada, Hong Kong, Japonia, Italia și Austria”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro Olimpiu Cocian, de la Clubul Lions Bistrița.

Cluburile Lions din întreaga lume oferă tinerilor cu merite deosebite în diferite domenii – o vacanță de 10 zile la munte sau la mare.

Districtul 124 Lions România se ocupă de două tabere internaționale: Carpathian Wolves și tabăra de la Corbu, organizată pe litoralul românesc, de cluburile Lions din București.

Până acum tot un club din București coordona și Carpathian Wolves. Din acest an, însă tabăra de munte a fost preluată de Clubul Lions Bistrița. Va fi greu, dar cei de la RAAL ne-au acordat gratuit cabana din Tihuța și le mulțumim mult pentru asta.

Sunt 13 tineri din întreaga lume și câțiva dintre voluntarii noștri care se ocupă de invitați.

Tinerii sunt coordonați de unul dintre voluntarii noștri de nădejde, doamna Doina Petri, cea care a escaladat deja o mulțime de munți în întreaga lume și are o vastă experiență în acest domeniu”, a mai explicat Olimpiu Cocian.

Acesta a mai precizat că oaspeții vor avea parte de drumeții pe munte și vizite la diferite atracții turistice. „Profităm de ocazie și ne străduim să le dezvăluim și invitaților din străinătate minunile turistice din Bistrița-Năsăud și România”, a concluzionat Olimpiu Cocian.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!