15.4 C
Bistrița
vineri, septembrie 27, 2024

FELICITĂRI: Tânărul agent șef de poliție Bogdan Câțcăuan a salvat viața unui bărbat din Târlișua

Momente tensionate și critice, ieri, în Dobric: Un bărbat de 31 de ani din Târlișua a suferit un accident casnic, tăindu-se la mână cu un polizor unghiular. Intervenția rapidă și precisă a agentului șef de poliție Bogdan Câțcăuan a salvat viața bărbatului.

Ieri după-masă, în jurul orei 16:00 în Dobric, patrula de poliție formată din agent șef de poliție Bogdan Câțcăuan și agent de poliție Daniel Cristureanu își desfășurau obișnuitul serviciu de patrulare.

Privirea celor doi polițiști a fost atrasă de o ambulanță care staționa pe marginea drumului.

Curioși și conștienți că fiecare moment ar putea fi crucial, cei doi s-au apropiat de ambulanță. În interiorul acesteia se afla echipajul medical și un bărbat de 31 de ani din Târlișua. Acesta suferise un accident casnic: se tăiase la mână cu un polizor unghiular. Pierderea masivă de sânge și starea de semi-inconștientă au creat instant o atmosferă de urgență maximă”,a transmis IPJ BN.

Norocul victimei: Bogdan Câțcăuan a fost și paramedic ISU iar experiența lui în salvarea de vieți și-a spus cuvântul. 

„Cu calm și profesionalism, a preluat controlul situației, iar împreuna cu echipajul medical a reușit să stabilizeze pacientul și să oprească temporar hemoragia, a transmis IPJ BN.

Polițistul Bogdan Câțcăuan a însoțit ambulanța până la spital, asigurându-se că bărbatul ajunge în siguranță. Acolo, a continuat să ofere ajutor, asistând cadrele medicale în efortul lor de a opri complet hemoragia.

Au fost momente tensionate, dar, datorită intervenției rapide, viața bărbatului a fost salvată.

Agentul șef de poliție Bogdan Câțcăuan a fost felicitat de medicul de gardă pentru implicarea sa exemplară. Și familia bărbatului accidentat i-a mulțumit, recunoscând importanța ajutorului oferit într-un moment atât de critic.

O zi obișnuită de muncă în Dobric a devenit extraordinară, datorită unui om dedicat care – prin curajul și priceperea sa – a reușit să facă diferența între viață și moarte: polițistul-salvator, Bogdan Câțcăuan.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SPA Shoes caută recepționer: NOI locuri de muncă, la Fan Courier, Arena by Casa EMA, RCB Electro și Drinks Store

SPA Shoes Bistrița caută recepționer(ă), iar MASTERFOAM Șieu-Măgheruș are nevoie de șefi de schimb, stivuitoriști și tehnicieni mentenanță. Oportunitate de muncă într-un cabinet de psihologie și psihoterapie: 

ART LEGNO a ajuns la Bistrița! Artiști în lemn când e vorba de trepte, uși de interior și parchet

Produsele marca ART LEGNO - gândite și fabricate în România de o echipă de profesioniști dedicați...

SERVOPLUS Șintereag anunță lansarea a două noi servicii: instalarea și verificarea periodică a tahografului inteligent Smart 2

Vești bune de la SERVOPLUS Filadelfia Autoservice! Service-ul auto din Șintereag își extinde gama de servicii...