15 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

Încă o medalie de aur, pentru coniacul Brendea, la Vinarium Internațional Wine Contest!

Brendea & Sons – mica distilerie artizanală din inima Bistriței care produce vestitul coniac Brendea – are un motiv de mândrie în plus! Vinarsul produs de bistrițeanul Petru Alexandru Brendea a cucerit încă o medalie de aur la prestigiosul Vinarium Internațional Wine Contest. Licoarea producătorului bistrițean a cucerit această distincție și în 2021.

Petru Alexandru Brendea – bistrițeanul care a pus bazele primei distilerii din țară autorizată să producă coniac – a cucerit recent încă o medalie de aur pentru vinarsul XO marca Brendea.

Produsul a fost înscrie în trei competiții internaționale în 2015, 2016 și 2018, cucerind medalia de argint. În 2021, coniacul XO marca Brendea a fost distins cu medalia de aur.

Confirmarea calității acestei băuturi vine și în 2024. Recent, licoarea fermecată a fost din nou apreciată la superlativ de juriul competiției.

Este o băutură alcoolică nobilă, pentru oameni nobili. Are culoarea chihlimbarului, iar buchetul și gustul sunt deosebit de plăcute.

Se obține exclusiv din vin alb, iar pentru învechire se folosesc butoaiele din stejar. Este practic o recunoaștere a calității coniacului Brendea și o încununare a eforturilor depuse în atâția zeci de ani, povestea Petru Brendea pentru Bistrițeanul.ro.

Petru Brendea și-a cucerit deja un public fidel în Bistrița – nu doar cu soritmentul de vinars, ci și cu țuica pe care o produce.

Din oferta Brendea & Sons nu lipsesc sortimentele de țuică precum țuica de pere pipărate sau țuica de gutui, palinca de pere Williams sau țuica de prune bistrițene.

Ca să vă convingeți de gustul deosebit al produselor marca Brendea, nu trebuie decât să le achiziționați / comandați direct pe site-ul www.brendea.ro sau la numărul de telefon 0745.549.839.

Produsele marca Brendea pot fi gustate și la Taverna Dogarilor. Aici veți găsi coniac, țuică de pere piperate sau țuică de pere Williams.

PRODUS ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD: Fascinanta poveste a cognacului Brendea, produs în tăcere de 25 ani, chiar în Bistrița

FOTO: Țuica din pere piperate – „Regina palincilor” și un Elixir misterios – tăriile rare produse în Bistrița-Năsăud, de Brendea&Sons

Spectaculosul vinars Brendea, „dezbrăcat” de secrete într-o degustare în premieră! Taverna Dogarilor, primul local care-l include în meniu

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!