15 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

SPECIAL: Delicii din Deltă, sâmbătă, în Livada Crama Jelna

Sâmbătă ești invitat la o experiență gastronomică inedită, în Livada Crama Jelna. Vedetele serii vor fi peștele proaspăt și aromele autentice din inima Deltei Dunării, perfect asortate cu vinul Cramei Jelna. Dacă vă face cu ochiul o astfel de experiență inedită, specială, rezervați-vă locul și bucurați-vă sâmbătă de o seară cu farmecul Deltei în livadă!

Dacă nu aveți planuri pentru sâmbătă, avem noi un pont: Crama Jelna pregătește o seară specială cu delicii din Delta Dunării, asortate perfect cu vinurile cramei deja celebre în toată România și nu numai.

Astfel, de la ora 17:00 puteți participa la evenimentul Delta VINe la tine, în Livada Jelna.

Tuturor celor care vor alege să-și petreacă după-masa în livadă, departe de agitația orașului, li se promite o experiență gastronomică inedită, cu pește proaspăt și arome din inima Deltei Dunării.

Starterul include Batog Sturion, Batog Crap, pastramă crap, marinată de sardeluță în ulei & vin, Baby Hering afumat, scrumbie afumată și icre de crap.

La felul principal se pregătește cotlet de calcan prăjit cu roșie coaptă și mujdei lipovenesc, saramură de calcan, scrumbie la grătar, file de sturion la plită, salată verde, salată de crudități, cartofi copți aromatizați cu unt, usturoi și pătrunjel și legume la grill.

Nu vor lipsi fructele de sezon, delicioasa tartă de lămâie și vinul de Jelna, care vor îmbogăți experiența gastronomică, subliniind delicatețea și complexitatea aromelor specifice Deltei.

Puteți lua parte și voi la această seară specială făcând o rezervare, din timp, la 0748314681.

Costul experienței culinare este de 150 lei (băuturile nu sunt incluse).

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!