9.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 20, 2024

Un retreat de o zi? Fac fetele de la Evolette, sâmbătă, 17 August, la Tihuța Retreat!

Evolette Pilates & Yoga Studio îți propune să iei o pauză de la toate și să-ți dai „restart” în mijlocul naturii, pe malul lacului de poveste Tihuța Retreat, sâmbătă, 17 august. Va fi o zi în care te vei răsfăța, vei uita de toate grijile și, la final, îți vei regăsi liniștea interioară…

Atunci când vrei să te detașezi de stres și griji și să îți dai un binemeritat restart, fetele de la Evolette Pilates & Yoga Studio au mereu ceva pregătit pentru sufletul tău.

Pauză..
Pauză, să mai gustăm din vară
Pauză, să mai simțim iarba și pământul cald sub picioare
Pauză, să ne clătim ochii cu peisaje de vis
Pauză, să respirăm…
Mai este puțin și ne vom întâlni pe malul lacului de la Tihuța Retreat pentru o binemeritată zi de pauză, de reconectare și reîncărcare” – este ultima provocare lansată de fetele de la Evolette.

Astfel, sâmbătă, 17 august, între orele 10.00 – 15.00, sunteți așteptate la Tihuța Retreat, pentru o pauză altfel, în care te poți reconecta cu natura și cu tine, prin activități atent selectate.

Indiferent că ai nevoie să-ți încarci bateriile sau pur și simplu să te relaxezi, tehnicile de Yoga și Pilates, mâncarea sănătoasă, precum și aerul curat îți vor fi de mare folos.

Fetele au pregătit, ca de fiecare dată, un program gândit în așa fel încât să te ajute să îți echilibrezi deopotrivă mintea, corpul și spiritul: o sesiune de Pilates, o sesiune de Yoga, pranayama – respirație, meditație ghidată, tehnici de relaxare, un brunch delicios, dar și hamace și paddleboard.

Rezervă-ți ziua de sâmbătă, 17 august, doar pentru tine și oferă-ți ocazia să te redescoperi și să devii o versiune mai bună a ta!

Înscrierile se fac până în data de 10 August, iar mai multe detalii se pot obține la numărul de telefon 0746175098 – Andrada Costeanu.

Pentru a rămâne la curent cu noutățile urmăriți pagina de Facebook Evolette Pilates & Yoga Studio Bistrita și site-ul www.evolette.ro.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!