9.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 20, 2024

FOTO – Sorin Pop, întruchiparea pasiunii și a determinării: ”Și de nu-mi putea repara motorul, luam altul și tot concuram!”

Campionatul European BMU s-a ținuț în weekend la Adâncata, după mulți ani. Bineînțeles, nu putea lipsi Sorin Pop, bistrițeanul pasionat și determinat să demonstreze că poate, indiferent de circumstanțe. ”Și dacă nu îmi putea repara motorul, luam altul și concuram!” a declarat acesta.

Bistrițeanul Sorin Pop este întruchiparea pasiunii pentru motoare și a determinării. Participă la competiții de profil de câțiva ani buni. Nu are susținerea atât de necesară în acest sport costisitor, ceea ce face să participe echipat sub nivelul oponenților.

Totuși, prin proiecte aprobate de administrațiile bistrițene, reușește să participe la conpetiții, și astfel dă totul pentru a obține rezultate cât mai bune.

În weekend-ul ce a trecut am participat la etapele din Campionatul Național și European BMU pe circuitul Motorpark România. E prima dată după mulți ani când se ține această competiție aici, fiind prezenți foarte mulți piloți. Am reprezentat județul Bistrița Năsăud cât am putut de bine. Și vreau să mulțumesc Consiliului Județean Bistrita-Nasaud pentru proiectul aprobat, prin care am achiziționat cauciucuri și echipament” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Sorin Pop.

Nu a existat competiție fără provocare, dar cea din ultimul weekend le-a întrecut pe toate.

În loc să poată să analizeze circuitul, să se odihnească, să se pregătească, Sorin a fost nevoit să caute pe cineva să îi repare motorul.

Am avut un weekend greu vineri s-a spart cutia de viteze, am plecat la București la Mashinuta, a reparat cutia, sâmbătă dimineața am venit înapoi la circuit, m-a lăsat lanțul, etc. Dar am reușit să concurez și sunt mulțumit de rezultate în conditiile date. Am obținut locul 6 în Campionatul Național si 10 în European BMU! Data viitoare va fi mai bine!” a povestit bistrițeanul.

Chiar dacă e tot mai greu în această competiție, Sorin nu se lasă.

Dacă nu reușea Mashinuță să îmi repare motorul, luam altul și tot concuram. E drept că e tot mai greu să faci față competiției. Motoarele care apar pe circuite sunt tot mai performante, cei ce sunt susținuți în acest sport se pot antrena mai mult, nu au alte probleme decât să se urce pe motoare.

E greu să fii singur și și cu un motor sub nivelul celorlalți. Dar încă nu mă las!” a concluzionat Sorin Pop.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!