2.6 C
Bistrița
vineri, octombrie 18, 2024

VIDEO: Ai nevoie de servicii de nomenclatură stradală? Acum poți să le soliciți online

Un nou serviciu online este disponibil pe site-ul Primăriei Bistrița. Pentru a solicita online certificatul de nomenclatură stradală – trebuie doar să accesezi site-ul instituției: https://www.primariabistrita.ro/.

Dați click apoi pe secțiunea „Servicii online”.

Se poate ajunge direct la pagina de Servicii online accesând www.e-bistrita.ro/cetatean-login

Va fi afișat un mesaj de informare referitor la posibilitatea accesării serviciilor on-line prin înregistrare pe Platforma de Servicii Publice Electronice.

Apăsați butonul OK. Aici puteți alege modul de autentificare în platformă – fie utilizând numele de utilizator, fie CNP / CUI. Vă puteți loga și fără autentificare.

Apoi apăsați butonul ConectareSelectați Urbanism, iar apoi Certificat de nomenclatură stradalăSe va deschide formularul de solicitare a Certificatului de nomenclatură stradală.

Alegeți tipul de solicitant: persoană fizică sau persoană juridică.  Apoi trebuie să completați datele de identificare și adresa.  Câmpurile marcate cu steluță roșii sunt obligatorii.

Completați motivul solicitării și localizarea imobilului.

Încărcați documentele justificative. Fișierele acceptate pot fi doar PDF.

După completarea câmpurilor obligatorii și încarcarea documentelor justificative bifați Termeni și Condiții și Nu sunt robot.

Apoi trebuie doar să selectați butonul Trimite.

Aceste servicii sunt posibile ca urmare a proiectului

Implementarea de proceduri simplificate pentru reducerea birocrației pentru cetățeni la nivelul municipiului Bistrița în domenii de activități cu componență partajată, asistență socială și urbanism”

COD SIPOCA 1231, COD MySMIS 154519.

Proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SANOVIL angajează Asistent / Tehnician Radiologie, infirmieră și farmacist. NOI locuri de muncă, în Bistrița

SANOVIL are nevoie de un asistent / tehnician Radiologie, infirmieră și farmacist, iar FAN Courier caută curieri în Sângeorz-Băi. Stewo Năsăud angajează asistent manager. NOI locuri de muncă, sunt disponibile la GB Instaplan Bistrița, Aquabis, Kreativ Metal & Colours și RCB Electro.

OCTOBER PRIME: Evenimentul de business al toamnei în Bistrița-Năsăud

Ești pregătit pentru evenimentul de Business Networking al toamnei? În această toamnă, antreprenorii și profesioniștii din județul...

ARIMAR Năsăud: Preiau mașina neînmatriculată și o primești înapoi cu numerele pe ea! Traduceri, asigurări și verificări – rezolvi rapid tot cu ei

Înscrierea unei mașini necesită timp, răbdare și pricepere la a completa actele necesare în fața autorităților....