21.7 C
Bistrița
joi, septembrie 12, 2024

FOTO: Bujorii de munte vă așteaptă pentru ultimele fotografii, în Munții Rodnei

Dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru acest sfârșit de săptămână, bujorii de munte din Parcul Național Munții Rodnei vă așteaptă pentru ultimele fotografii…

Reprezentanții Parcului Național Munții Rodnei au postat pe pagina de Facebook imagini cu minunățiile de aici, cu speranța să vă îmbie la o ieșire în natură în acest weekend:

Pe alocuri, acolo unde soarele nu i-a ofilit, bujorii de munte vă mai așteaptă la o ultimă fotografie…

Bujorul de munte (Rhododendron kotschyi) sau smârdarul, cum mai este denumit popular, este originar din Balcani și face parte din genul botanic Rhododendron, gen extrem de variat ce cuprinde diferite specii care cresc doar la altitudine înaltă.

Florile sunt roz sau de culoarea roșu aprins și sunt grupate, dând senzația de buchete.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!

NOI locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud: Se caută asistent producție, instalatori, antrenor de înot, cameristă

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: STEWO are nevoie de un asistent producție, iar Aquabis caută instalatori, cititor contoare și încasator. Posturi libere de consilier vânzare, antrenor de înot, recepționer, bucătar, ajutor de bucătar, salvapiscin și cameristă. Lista completă - mai jos: