14.5 C
Bistrița
luni, septembrie 16, 2024

Un șofer beat din Feldru a fugit de polițiști, iar apoi mașina i s-a împotmolit în albia râului Someș

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Feldru, s-a ales cu dosar penal după ce, beat fiind, nu a oprit la semnalele polițiștilor și și-a continuat drumul. Oamenii legii l-au urmărit, iar la un moment dat, acesta a intrat cu autoturismul de teren pe care îl conducea în albia râului Someș, unde a rămas împotmolit.

În data de 6 iulie, în apropierea intersecției Drumului Național 17 cu Drumul Județean 172D, în Ilva Mică, polițiștii din Sângeorz-Băi au efectuat semnale de oprire unui autoturism de teren, la volanul căruia se afla un bărbat.

Conducătorul auto nu s-a conformat, fiind urmărit de polițiștii Compartimentului Rutier Sângeorz-Băi și cei ai Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi.

La un moment dat, bărbatul a intrat în albia râului Someș, unde a rămas împotmolit. Acesta a abandonat autovehiculul și a fugit, fiind prins rapid de polițiști. A fost identificat ca fiind în vârstă de 37 de ani din Feldru, iar în urma testării etilotest, valoarea indicată a fost de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice, în vederea determinării alcoolemiei”, potrivit IPJ BN.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are anulat permisul din anul 2021.

El s-a ales cu dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!