15 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

Torturi personalizate, din ingrediente naturale, de la Cofetăria Moldovan, pentru orice eveniment din viața voastră

Fie că e vorba de o nuntă, un botez sau o aniversare, tortul este în centrul atenției și va rămâne o amintire memorabilă. Așadar, personajul principal al oricărui eveniment trebuie să se ridice la înălțimea așteptărilor și să rămână în memorie ca o bucurie dulce. Exact asta se pricepe să facă Laborator Cofetărie Moldovan, de la Rodna, care de ani de zile realizează spectaculoase torturi pentru evenimentele de pe Valea Someșului. Acum, le puteți comanda oriunde în Bistrița-Năsăud!

Laboratorul Cofetărie Moldovan de la Rodna, în care mamă și fiu și-au pus toată priceperea și entuziasmul pentru a oferi clienților torturi delicioase și spectaculoase rămâne ajutorul de nădejde care îți poate livra torturi festive, prăjituri asortate pentru masă sau candy-bar-uri delicioase, indiferent de ocazie: aniversare, botez, nuntă sau petrecere, ba chiar la un eveniment aniversar în cadrul firmei.

Torturile pot fi personalizate la interior și exterior după voia clientului. Astfel, puteți alege un blat de ciocolată, fructe de pădure sau orice altceva ce vă place, iar decorul să fie unul elegant, tradițional sau ca dintr-un basm – în cazul unei petreceri pentru copii.

Important de menționat, toate deserturile sunt realizate din ingrediente naturale.

Torturi bogate în ciocolată, cu creme fine și fructe proaspete sau cheesecake-uri cu diverse topping-uri sunt doar câteva dintre preferatele clienților care le comandă deserturi pentru evenimente de ani de zile, pe Valea Someșului.

Tot la Laboratorul Cofetărie Moldovan, cei mici pot alege tortul la care visează, pornind de la compoziție, culoare, formă și până la decorul realizat cu personajele din desenele animate preferate: Frozen, Paw Patrol, Masha and the Bear sau Mickey Mouse.

Așa că, indiferent că ați ales să vă uniți destinele, aveți logodna, botezul sau orice alt eveniment, Laboratorul Cofetărie Moldovan vă poate asigura desertul dorit.

Îi găsiți în Rodna, pe str. Horea, nr. 1204, în Maieru, pe str. Principală, nr. 1152, în Năsăud, în parcarea Lidl, de pe B-dul Grănicerilor, nr. 24A, dar și în Bistrița, pe Pietonal, str. Liviu Rebreanu nr. 32, chiar lângă terasa Jacqueline.

Pentru comenzi puteți suna la tel. 0745.884818 sau 0740513233.

Pentru a fi la curent cu ofertele și surprizele dulci dați un Like paginii lor de Facebook Laborator Cofetărie Moldovan și nu veți rata nicio ofertă sau noutate.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!