15.3 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 5, 2024

E.ON oferă reduceri la factură celor care iau la pas Via Transilvanica

Fiecare kilometru parcurs pe Via Transilvanica le poate aduce clienților E.ON o reducere de 6 lei la factură. Reducerea maximă oferită la factură de furnizorul de gaz și electricitate este de 144 de lei.

E.ON își recompensează clienții cu o reducere de 6 lei la factură pentru fiecare kilometru parcurs pe Via Transilvanica. Reducerea maximă pe care o pot primi clienții E.ON este de 144 de lei, dacă parcurg 24 de km sau mai mult. Dacă clienții au mai multe servicii de la E.ON, reducerea maximă se dublează sau chiar triplează și poate ajunge la 432 de lei.

Pentru a participa la campanie, doritorii trebuie să selecteze opțiunea „Green Steps” din aplicația E.ON Myline, unde se înregistrează pașii făcuți pe Via Transilvanica.

„Dorim să îi ajutăm pe clienții noștri să adopte un stil de viață sustenabil și de aceea continuăm să susținem acest proiect și prin întreținerea traseului amenajat. Prin parteneriatul cu Via Transilvanica le propunem clienților noștri să se întoarcă la natură, spre comunitate și îi răsplătim pentru asta, pentru că ei sunt promotorii eficienței energetice”, precizează Claudia Griech, directorul general al E.ON Energie România.

Anul trecut, 200 de angajați ai Grupului E.ON au străbătut Via Transilvanica pe întreaga sa lungime, de 1.400 de km.

Foto: Tășuleasa Social. 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Beneficiile gelului Eqvagel Forte pentru câini

Când vine vorba de îngrijirea câinilor, proprietarii de animale caută mereu cele mai bune soluții pentru a le asigura „blănoșilor” confortul și sănătatea. Un produs care a câștigat popularitate în rândul iubitorilor de animale este gelul Eqvagel Forte.

UNIC în Bistrița: Conacul Verde s-a reinventat pentru cei care caută o experiență gastronomică, istorică și culturală aparte

Fosta Vilă Tiți, acum restaurantul Conacul Verde de pe Republicii, nr. 79, s-a reinventat și vă...

Protejează-ți inima cu ajutorul unui expert în cardiologie! Consultații cardiologice la Bistrița cu Dr. Eva Deak – în 5 octombrie, 9 noiembrie, 7...

Nu lăsa sănătatea inimii tale la voia întâmplării! Dr. Eva Deak, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, cu peste 30 de ani de experiență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și o practică îndelungată în cardiologia privată, te așteaptă la cabinetul din Bistrița Str Alba Iulia nr 19, pentru consultații personalizate și soluții terapeutice avansate.