14.5 C
Bistrița
luni, septembrie 16, 2024

Peste 50 de șoferi care goneau cu viteză pe drumurile din județ, prinși de polițiști în doar 8 ore

Ieri, polițiștii au prins în doar câteva ore peste 50 de șoferi care goneau cu viteză pe drumurile din județ. De asemenea, 23 de șoferi au rămas fără permis de conducere.

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au luat la puricat ieri șoselele din județ, în căutare de șoferi care încalcă legislația rutieră.

În doar 8 ore, polițiștii au constatat peste 100 de sancțiuni contravenționale. Dintre acestea 51 au fost constatate pentru încălcarea vitezei legale. De asemenea, polițiștii au lăsat 23 de șoferi fără permis de conducere.

Totodată, în urma controalelor au fost reținute 5 certificate de înmatriculare. Polițiștii au efectuat aproape 90 de testări cu apratele din dotare. Tot ieri au fost depistați un șofer care consumase alcool și altul care consumase droguri înainte de a se urca la volan.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!