15 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

VIDEO Ministerul Transporturilor realizează un viaduct la Beclenuț! Acesta va asigura un mai bun acces pe centura Becleanului

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a făcut publice mai multe imagini cu lucrările desfășurate de constructorul Frasinul la Beclenuț. Acestea, care includ și un viaduct, sunt parte din repararea DN17D, dar vor asigura și un mai bun acces pe centura Becleanului.

Ministerul Transporturilor desfășoară lucrări de reparare a DN17D, în extravilanul orașului Beclean, mai exact în Beclenuț. Este vorba despre lucrări de reparare a Drumului Național 17D, care includ și un viaduct, ce va asigura un acces mai bun pe centura Becleanului.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a făcut publice mai multe imagini cu lucrările ce se desfășoară zilele acestea, în zonă.

„Lucrări de stopare a efectelor calamităților și reparare a drumului DN17D km 2+100, județul Bistrița-Năsăud. Etapa I realizare viaduct. Lucrări în execuție: cofrare culee 1; forare piloți pila 3; pregătire realizare radier pila 4”, notează DRDP Cluj.

Lucrările sunt realizate de compania locală Frasinul și au o valoare de 3,6 milioane de euro.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!