14.5 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 5, 2024

Copiii din Preventoriul TBC de la Ilișua se pregătesc să meargă-n tabără, însă au nevoie de costume de baie, mingi sau șlapi. AJUTĂM?

34 de copilași de la Preventoriul TBC de la Ilișua așteaptă să meargă în tabără la Băile Figa, însă mai au nevoie de câteva lucruri: costume de baie, mingi sau șlapi. Aceștia mai au câteva mici dorințe, cum ar fi să savureze în tabără pizza, hot-dog, înghețată sau pepene roșu…CUM le putem face o bucurie MARE:

Asociația „Un Dar mic pentru o bucurie Mare” din Beclean și Casa Om Bun Băile Figa pregătesc o tabără pentru copiii din Preventoriul TBC de la Ilișua. Însă au nevoie și de ajutorul nostru:

Dacă vrei și tu să fii părtaș la bucuria lor te invităm să ne fi alături prin sprijin financiar în contul Asociației RO19BTRLRONCRT0436221701 sau dacă vrei să ne ajuți altfel poți apela la Florentina Tușa – 0740241816.

Avem nevoie de câțiva oameni buni pentru a cumpăra copiilor: mâncare (încercăm să împlinim dorințe precum: shaorma, pizza, hot-dog, înghețată, pepene roșu…), costume de baie, mingi, șlapi, suc, apă, dulciuri.

Avem 34 de copilași care așteaptă TABĂRA! Împarte și tu Bucurie!”, spun cei de la asociație.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Beneficiile gelului Eqvagel Forte pentru câini

Când vine vorba de îngrijirea câinilor, proprietarii de animale caută mereu cele mai bune soluții pentru a le asigura „blănoșilor” confortul și sănătatea. Un produs care a câștigat popularitate în rândul iubitorilor de animale este gelul Eqvagel Forte.

UNIC în Bistrița: Conacul Verde s-a reinventat pentru cei care caută o experiență gastronomică, istorică și culturală aparte

Fosta Vilă Tiți, acum restaurantul Conacul Verde de pe Republicii, nr. 79, s-a reinventat și vă...

Protejează-ți inima cu ajutorul unui expert în cardiologie! Consultații cardiologice la Bistrița cu Dr. Eva Deak – în 5 octombrie, 9 noiembrie, 7...

Nu lăsa sănătatea inimii tale la voia întâmplării! Dr. Eva Deak, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, cu peste 30 de ani de experiență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și o practică îndelungată în cardiologia privată, te așteaptă la cabinetul din Bistrița Str Alba Iulia nr 19, pentru consultații personalizate și soluții terapeutice avansate.