14.5 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 5, 2024

OUTLET Belami Home: 30 la sută reducere la canapelele fixe! Nou în stoc: mobilier terase și grădină

Dacă sunteți în căutarea unor canapele fixe, de calitate, aduse din Germania, e musai să știți că OUTLET Belami Home Bistrița oferă în această perioadă o reducere semnificativă de 30 %, oferta fiind valabilă în limita stocului disponibil. Recent, magazinul a fost aprovizionat și cu mobilier de terase și grădină, pentru toate gusturile și buzunarele.

O mulțime de modele de canapele fixe, în diverse culori și texturi, pot fi achiziționate în această perioadă la prețuri avantajoase de la Belami Home Bistrița, OUTLET-UL deschis la începutul acestui an în orașul nostru, pe strada Libertății nr. 50 B, lângă reprezentanța Volkswagen.

Magazinul oferă o reducere de 30 % la toate canapelele fixe, oferta fiind valabilă în limita stocului disponibil.

Printre noutățile aduse aici din Germania se numără mobilierul de terase și grădină, care poate da o notă aparte locului în care vă încărcați bateriile după o zi plină.

Tot aici găsiți zeci de modele de dormitoare, fotolii, canapele fixe și extensibile, colțare, mese, obiecte de decor, dar și electrocasnice sau veselă, toate aduse la Bistrița din Germania.

În plus, la cerere, se poate asigura transport pentru mobilierul cumpărat.

La Belami Home Bistrița găsiți și detergenți profesionali marca Persil și Ariel, import Germania, la 5,8 litri, la prețul de 70 de lei.

Magazinul este deschis de Luni până Vineri între orele 10.00- 18.00 și Sâmbăta 10.00 – 15.00, pe str. Libertății 50 B, lângă reprezentanța Volkswagen.

Pentru mai multe informații puteți suna la numărul de telefon 0759.191.800, iar cu un LIKE dat paginii de Facebook Belami Home Bistrita rămâneți la curent cu toate noutățile.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Beneficiile gelului Eqvagel Forte pentru câini

Când vine vorba de îngrijirea câinilor, proprietarii de animale caută mereu cele mai bune soluții pentru a le asigura „blănoșilor” confortul și sănătatea. Un produs care a câștigat popularitate în rândul iubitorilor de animale este gelul Eqvagel Forte.

UNIC în Bistrița: Conacul Verde s-a reinventat pentru cei care caută o experiență gastronomică, istorică și culturală aparte

Fosta Vilă Tiți, acum restaurantul Conacul Verde de pe Republicii, nr. 79, s-a reinventat și vă...

Protejează-ți inima cu ajutorul unui expert în cardiologie! Consultații cardiologice la Bistrița cu Dr. Eva Deak – în 5 octombrie, 9 noiembrie, 7...

Nu lăsa sănătatea inimii tale la voia întâmplării! Dr. Eva Deak, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, cu peste 30 de ani de experiență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și o practică îndelungată în cardiologia privată, te așteaptă la cabinetul din Bistrița Str Alba Iulia nr 19, pentru consultații personalizate și soluții terapeutice avansate.