17.8 C
Bistrița
joi, iunie 27, 2024

Trei bărbați din Bistrița-Năsăud s-au ales cu dosare penale, după ce și-au bătut soțiile

Trei bărbați din județul nostru – Chiochiș, Bistrița și Beclean – s-au ales în acest weekend cu dosare penale, după ce și-au bătut soțiile.

În data de 15 iunie, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat și-ar fi amenințat și agresat fizic soția, de care era separat.

La locul sesizării, în Chiochiș, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 33 de ani, pe fondul unor neînțelegeri ar fi adresat amenințări și la data de 10 iunie a.c. și ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale.

În urma verificărilor și a evaluării riscului, s-a constatat oportunitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. De asemenea, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală cu privire la aspectele sesizate„, conform IPJ BN.

Ieri, o femeie a sesizat faptul că a fost amenințată și agresată fizic de către partenerul său de viață, un bărbat de 33 de ani, din Bistrița.

Acesta s-a ales cu dosar penal, fiind emis și un ordin de protecție provizoriu împotriva sa.

Tot ieri, o femeie a anunțat poliția că tatăl ei se manifestă agresiv la locuința sa din Beclean.

La locul sesizării, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 50 de ani, pe fondul unor neînțelegeri și-ar fi agresat fizic soția.

Și în acest caz, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de violență în familie”, mai spune sursa citată.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!