17.8 C
Bistrița
joi, iunie 27, 2024

VIDEO: Moment istoric pentru organizația UDMR Bistrița-Năsăud. „Ne-au votat și românii, le mulțumim!”

Celebrăm un moment istoric pentru organizația UDMR Bistrița-Năsăud. Rezultatele la alegerile locale din 2024 sunt cu adevărat remarcabile și marchează o victorie semnificativă pentru comunitatea noastră.

Pentru prima oară din 2004, UDMR BN a reușit să intre în Consiliul Județean prin forțe proprii. Asta reflectă eforturile și dedicarea evhipei noastre. Scorul obținut este un record în istoria alegerilor din județ”, a precizat președintele organizației, Attila Decsei. 

Comunitatea a fost votată de 8859 de persoane la nivel județean, iar în Bistrița cei de la UDMR au obținut aproape 1900 voturi. 

Attila Decsei a admis că au primit voturi și din partea românilor. „Cifrele reflectă nu doar susținerea comunității maghiare, ci și sprijinul venit din partea întregii populații – indiferent de etnie. Este un semn de normalitate, într-un oraș multicultural și multietnic precum Bistrița”

Attila Máthé – consilier UDMR în Consiliul Local a explicat că – cel mai probabil – voturile nu au fost acordate decât pentru implicarea și seriozitatea maghiarilor: 

Și Timea Zoltan-Sipoș – viitor consilier județean a mulțumit pentru voturile primite:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Poi da, pentru ca sunteti o etnie principala , serioasa, harnica si de buni gospodari in tzara asta ! Pentru ” oameni „… nu sunteti nici romani… nici unguri… nici altfel… ci … ” oameni ” ai acetei tzari !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!