17.8 C
Bistrița
joi, iunie 27, 2024

Alianța PSD-PNL, pe locul întâi la numărul de voturi în Bistrița-Năsăud, la alegerile europarlamentare

La alegerile europarlamentare din 9 iunie, Alianța Electorală PSD-PNL a obținut 79.760 de voturi în județul nostru, pe locul doi situându-se Alianța AUR – 20.934 voturi.

Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Bistrița-Năsăud a finalizat centralizarea proceselor-verbale cu voturile exprimate de alegătorii din Bistrița-Năsăud pentru alegerile europarlamentare.

Din numărul total de voturi valabile exprimate, în Bistrița-Năsăud, 79.760 au fost obținute de Alianța Electorală PSD-PNL, 20.934 – Alianța AUR și 8.368 – Alianța Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei.

Și la nivel național pe primele trei locuri s-au situat Alianţa Electorală PSD- PNL, care a obţinut 48,67% din voturi la alegerile europarlamentare, Alianţa AUR – 14,95%, iar Alianţa Dreapta Unită USR – PMP – Forţa Dreptei – 8,63%.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!