14.3 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 5, 2024

FOTO – Accident în Budacu de Sus: O persoană a rămas încarcerată într-o mașină de teren

Un accident rutier a fost semnalat cu puțin timp în urmă, în localitatea Budacu de Sus. Salvatorii de la ISU BN au fost solicitați să intervină în cazul unei victime care a rămas blocată în mașină.

 

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și un echipaj de descarcerare intervin în aceste momente în localitatea Budacu de Sus.

Aici a fost semnalat un accident rutier. Din primele date, se pare că șoferul unui SUV a părăsit carosabilul, izbindu-se cu mașina de un copac aflat pe marginea drumului.

Martorii afirmă că o persoană este încarcerată, fiind blocată în autoturism.

Salvatorii de la ISU BN au găsit victima la fața locului – conștientă.

UPDATE:

Astăzi, 10 iunie, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pentru efectuarea de verificări, ca urmare a producerii unui accident rutier, în localitatea Budacu de Sus.

Din primele date, un bărbat de 58 de ani din Budacu de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 173, pe direcția Ragla-Budacu de Sus, a pierdut controlul direcției.

Șoferul a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un copac.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Seviciului Rutier continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul”, au transmis reprezentanții IPJ BN..

Foto @ ISU BN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Beneficiile gelului Eqvagel Forte pentru câini

Când vine vorba de îngrijirea câinilor, proprietarii de animale caută mereu cele mai bune soluții pentru a le asigura „blănoșilor” confortul și sănătatea. Un produs care a câștigat popularitate în rândul iubitorilor de animale este gelul Eqvagel Forte.

UNIC în Bistrița: Conacul Verde s-a reinventat pentru cei care caută o experiență gastronomică, istorică și culturală aparte

Fosta Vilă Tiți, acum restaurantul Conacul Verde de pe Republicii, nr. 79, s-a reinventat și vă...

Protejează-ți inima cu ajutorul unui expert în cardiologie! Consultații cardiologice la Bistrița cu Dr. Eva Deak – în 5 octombrie, 9 noiembrie, 7...

Nu lăsa sănătatea inimii tale la voia întâmplării! Dr. Eva Deak, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, cu peste 30 de ani de experiență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și o practică îndelungată în cardiologia privată, te așteaptă la cabinetul din Bistrița Str Alba Iulia nr 19, pentru consultații personalizate și soluții terapeutice avansate.