14.5 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 5, 2024

Emil Radu Moldovan: Se lucrează de zor la drumul județean Beclean – Nușeni – Chiochiș DJ 172 A!

Emil Radu Moldovan: Așa cum am spus, se lucrează de zor la drumul județean Beclean- Nușeni – Chiochiș • DJ 172 A!

A început asfaltarea la Chiochiș, imaginile vorbesc de la sine și, în curând, este drum reabilitat și pe acest tronson!

Ca-n fiecare zi, continuăm munca iar alături de Vasile Silași, comuna Chiochiș merge pe drumul bun al dezvoltării!

#UnițiPentruOameni • #EchipaPSD

CMF 21240002

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Da, și pe tronsonul sanmihaiu de campie-visuia se lucrează de zor bătând pasul pe loc..e un dezastru greu de descris.interesant cum nu sesizează nimeni nimic..

  2. Întradevăr pe bucata sanmihaiu de campie-visuia este ceva greu de imaginat.un singur excavator care scoate plăcile de beton,in rest toate utilajele și muncitorii disparuti.pur și simplu este de necirculat in zona respectivă și bineînțeles că e liniște și pace,nu ia nimeni nici o măsură..

  3. Buna ziua. Cine responsabil de tronsonul de drum DC31C, Tărpiu-Blajeni de jos? E un dezastru de drum . Va rog sa faceți ceva pentru toți șoferii care își distrug mașinile pe drumul ala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Beneficiile gelului Eqvagel Forte pentru câini

Când vine vorba de îngrijirea câinilor, proprietarii de animale caută mereu cele mai bune soluții pentru a le asigura „blănoșilor” confortul și sănătatea. Un produs care a câștigat popularitate în rândul iubitorilor de animale este gelul Eqvagel Forte.

UNIC în Bistrița: Conacul Verde s-a reinventat pentru cei care caută o experiență gastronomică, istorică și culturală aparte

Fosta Vilă Tiți, acum restaurantul Conacul Verde de pe Republicii, nr. 79, s-a reinventat și vă...

Protejează-ți inima cu ajutorul unui expert în cardiologie! Consultații cardiologice la Bistrița cu Dr. Eva Deak – în 5 octombrie, 9 noiembrie, 7...

Nu lăsa sănătatea inimii tale la voia întâmplării! Dr. Eva Deak, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, cu peste 30 de ani de experiență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și o practică îndelungată în cardiologia privată, te așteaptă la cabinetul din Bistrița Str Alba Iulia nr 19, pentru consultații personalizate și soluții terapeutice avansate.