14.5 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 5, 2024

Campania AUR la Chiuza, încheiată: Candidații vor ajuta oamenii din Săsarm și cer implicarea autorităților!

Levi Aurelian Gavrilaș, candidatul AUR la primăria Chiuza, a postat un videoclip în care anunță campania electorală încheiată și cere ajutorul tuturor oamenilor care pot ajuta comunitatea afectată de furtuna din Săsarm. Furtuna a lăsat case fără acoperiș, sere și întregi plantații distruse, dar și parbrize de mașini sparte. 240 de gospodării au fost afectate.

„Orice fel de poveste electorală s-a încheiat pentru mine și pentru noi. E momentul să punem umărul împreună să ajutăm oamenii ăștia”, a declarat Levi Aurelian Gavrilaș

Alături de el s-au aflat și candidații AUR pentru Consiliul Județean – Honoria Rațiu, Dragoș Hârjoabă și Darius Iușan.

Dragoș Hârjoabă, care este și Coordonatorul AUR Bistrița-Năsăud, a cerut autorităților statului să se implice pentru că e vorba de oameni care și-au pierdut toată agoniseala de o viață.

Campania rămâne pe locul doi, partidul AUR și-a încheiat activitatea electorală la Chiuza ca să ajutăm oamenii de acolo. Astăzi, când am filmat videoclipul, deja se înlocuia acoperișul unei bătrâne care nu se putea opri din plâns.

E vorba de oameni care au și probleme de sănătate și foarte puțini bani. E foarte important să dăm dovadă de unitate, indiferent de culoarea politică, tocmai de aceea, cer autorităților abilitate să ajute oamenii din Săsarm”, a mai transmis Dragoș Hârjoabă.

AUR Bistrița-Năsăud, CMF:  21240330

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Beneficiile gelului Eqvagel Forte pentru câini

Când vine vorba de îngrijirea câinilor, proprietarii de animale caută mereu cele mai bune soluții pentru a le asigura „blănoșilor” confortul și sănătatea. Un produs care a câștigat popularitate în rândul iubitorilor de animale este gelul Eqvagel Forte.

UNIC în Bistrița: Conacul Verde s-a reinventat pentru cei care caută o experiență gastronomică, istorică și culturală aparte

Fosta Vilă Tiți, acum restaurantul Conacul Verde de pe Republicii, nr. 79, s-a reinventat și vă...

Protejează-ți inima cu ajutorul unui expert în cardiologie! Consultații cardiologice la Bistrița cu Dr. Eva Deak – în 5 octombrie, 9 noiembrie, 7...

Nu lăsa sănătatea inimii tale la voia întâmplării! Dr. Eva Deak, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, cu peste 30 de ani de experiență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și o practică îndelungată în cardiologia privată, te așteaptă la cabinetul din Bistrița Str Alba Iulia nr 19, pentru consultații personalizate și soluții terapeutice avansate.