27.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 29, 2024

Percheziții în Bistrița-Năsăud și Cluj, la contrabandiști de tutun și alcool. Un bărbat din comuna Petru Rareș, reținut

Alte 3 percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări şi alcool au efectuate ieri de polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice, în județele Bistrița-Năsăud și Cluj. Un bărbat din comuna Petru Rareș a fost reținut.

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și IGPR, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, dintre care două în Bistrița-Năsăud și una în județul Cluj.

Activitățile au fost desfășurate pentru probarea activității infracționale a unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete, 400 ţigări de foi de 3 grame, 200 ţigări de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg tutun de fumat, alcool etilic peste 40 litri, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare peste 300 litri, băuturi fermentate, altele decât bere şi vinuri, peste 300 litri„, informează IPJ BN.

La perchezițiile efectuate ieri au fost descoperite și indisponibilizate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, precum și cantitatea de 91 de litri de lichid incolor cu miros specific de alcool, despre care există suspiciuni rezonabile că a fost sustras controlului vamal și că provine din acte de contrabandă.

Un bărbat de 56 de ani, din comuna Petru-Rareș, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

Alți doi bărbați au fost reținuți ieri, în urma a 7 percheziții desfășurate de polițiști în Bistrița-Năsăud.

Percheziții în Bistrița-Năsăud: Contrabandiști de tutun și alcool reținuți de polițiști

Foto arhivă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Servicii Auto complete, într-un singur loc, efectuate de tehnicieni certificați Mercedes-Benz

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Servicii Auto complete, într-un singur loc, efectuate de tehnicieni certificați Mercedes-Benz.

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.