14.5 C
Bistrița
luni, septembrie 16, 2024

A cincea zi de protest la Agenția pentru Protecția Mediului: „Nu inechităților salariale!”

A cincea zi de protest la Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud! Angajații au încetat lucrul între orele 10:00 și 12:00, fiind nemulțumiți de nivelul scăzut al salariilor și de discriminarea în raport cu alte categorii de bugetari.

Angajații Agenției pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud nu au renunțat la protest și au încetat și astăzi lucrul, între orele 10:00 și 12:00.

Ziua a cincea de protest la Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița – Năsăud ! Nu inechităților salariale!” – au anunțat aceștia pe pagina de Facebook a instituției.

Angajații APM BN sunt determinați să continue protestele și chiar să intre în grevă, fapt ce va afecta proiectele aflate în derulare.

„Protestele ce vor urma, inclusiv greva generală, sunt expresia hotărârii noastre de a lupta pentru dreptate și echitate în tratamentul salarial. Ne angajăm să continuăm această luptă până când drepturile noastre sunt respectate și nedreptatea salarială este eliminată!”, explică aceștia într-un comunicat de presă.

Mai multe detalii puteți afla de mai jos:

Protestul angajaților Agenției pentru Protecția Mediului, continuă: ”Nu vrem privilegii suplimentare!”

Foto Facebook APM BN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!