3.2 C
Bistrița
vineri, octombrie 18, 2024

Laura Pristăvița se retrage din handbal: „Sâmbătă, pentru mine, va fi ultimul meci oficial”

Laura Pristăvița a anunțat aseară, pe rețelele de socializare, că se va retrage din handbal. „Sâmbătă, pentru mine va fi ultimul meci oficial, e ultima dată când îmbrac echipamentul și intru pe teren” – a explicat aceasta.

Laura Pristăvița de la clubul CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și-a anunțat aseară retragerea din handbal.

Acest sezon e unul special pentru mine și va rămâne mereu în inima mea din mai multe puncte de vedere.

Sâmbătă, pentru mine va fi ultimul meci oficial, e ultima dată când îmbrac echipamentul și intru pe teren. Mă bucur ca sunt acasă și că o fac pentru această echipă și pentru orașul ce mi-a făcut cunoștință cu acest sport. E o decizie ce am luat-o cu mult timp înainte, dar am luat-o cu mare bucurie și împlinire, am avut parte de o carieră foarte frumoasă și consider că acest an a venit ca o răsplată pentru munca mea și pot spune stop cu mâna pe inimă și să privesc cu entuziasm spre următorul capitol din viața mea.

Aștept cu mare nerăbdare acest final, dar îmi e și frică de întâlnirea cu voi, e un moment emoționant pentru mine și aș vrea să pot zâmbi pe tot parcursul meciului, dar știu că o să fie și lacrimi ce nu o să le pot stăpâni.

Așa ca o glumă, dar și ca rugăminte, vă rog să fiți veseli, glumeți și blânzi cu mine în această zi.

Vă mulțumesc pentru tot !!!„, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Laura Pristăvița s-a născut în anul Revoluției, 1989, la Bistrița. Până în 2008, a făcut parte din echipa de junioare a LPS Bistrița și a crescut sub bagheta profesoarei Carmen Mican.

Mai multe detalii puteți afla de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SANOVIL angajează Asistent / Tehnician Radiologie, infirmieră și farmacist. NOI locuri de muncă, în Bistrița

SANOVIL are nevoie de un asistent / tehnician Radiologie, infirmieră și farmacist, iar FAN Courier caută curieri în Sângeorz-Băi. Stewo Năsăud angajează asistent manager. NOI locuri de muncă, sunt disponibile la GB Instaplan Bistrița, Aquabis, Kreativ Metal & Colours și RCB Electro.

OCTOBER PRIME: Evenimentul de business al toamnei în Bistrița-Năsăud

Ești pregătit pentru evenimentul de Business Networking al toamnei? În această toamnă, antreprenorii și profesioniștii din județul...

ARIMAR Năsăud: Preiau mașina neînmatriculată și o primești înapoi cu numerele pe ea! Traduceri, asigurări și verificări – rezolvi rapid tot cu ei

Înscrierea unei mașini necesită timp, răbdare și pricepere la a completa actele necesare în fața autorităților....