15 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

Turista care și-a pierdut viața în Munții Rodnei este Adriana, văduva regretatului avocat Ovidiu Domnici

O femeie și-a pierdut viața sâmbătă, în Munții Rodnei, după ce s-a prăbușit într-o prăpastie, în apropiere de rezervația Poiana cu Narcise. Este vorba despre Adriana Domnici, expert contabil, mama a două tinere și văduva regretatului avocat Ovidiu Domnici.

O femeie de 50 de ani și-a pierdut sâmbătă viața, după ce s-a prăbușit în gol zeci de metri de pe o creastă situată în apropierea rezervației Poiana cu Narcise, din Munții Rodnei. Aceasta se afla în drumeție pe un traseu, se pare, dificil.

Un membru al echipei de salvare spune că efectiv s-a rupt o bucată de pământ de sub picioarele turistei, iar aceasta s-a rostogolit, iar apoi a căzut în gol. Misiunea de salvare s-a întins pe câteva ore, iar trupul bistrițencei a fost recuperat cu ajutorul unui elicopter SMURD, după ce inclusiv o dronă cu termoviziune a survolat zona. Mai multe detalii despre misiunea de salvare de ieri puteți citi mai jos:

O femeie a murit în Munții Rodnei, după ce s-a prăbușit într-o prăpastie. Salvamontiștii și un elicopter SMURD au încercat s-o salveze

Alex Varga, un iubitor al muntelui despre tragedia din M. Rodnei: „S-a rupt o bucată de pământ sub picioarele ei. N-a avut nicio șansă!”

Turista decedată în urmă cu două zile, în Munții Rodnei, este Adriana Domnici. Aceasta era expert contabil și avea două fete tinere, una deja avocat, iar cealalaltă studentă la Drept. De altfel, cele două tinere au călcat pe urmele tatălui lor, regretatul avocat Ovidiu Domnici, care s-a stins în 2011, într-un teribil accident auto.

Acesta își sărbătorea cea de-a 41-a aniversare chiar în ziua în care și-a pierdut viața. Avocatul venea de la Cluj și era însoțit de soția sa. În localitatea clujeană Iclod, cei doi s-au dat jos din mașină și au fost loviți în plin de o șoferiță care se deplasa pe direcția Gherla-Cluj, care nu adaptase viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul volanului.

Cei doi au fost luați în plin de autoturism, iar avocatul Ovidiu Domnici a decedat pe loc. Soția sa a ajuns atunci la spital, în stare gravă.

După 13 ani, soția sa îi va sta din nou alături.

Adriana Domnici va fi înmormântată miercuri, în Cimitirul Evanghelic.

„Marți, 14 Mai 2024, înspre seară ne vom ruga împreună pentru sufletul Adrianei, într-un scurt priveghi începând cu ora 18, iar miercuri 15 mai, la ora 14:30, va începe slujba de înmormântare, după care o vom așeza pe Adriana lângă atât de regretatul Ovi, cel care i-a fost alături în viața pământească. Drum lin printre stele, sunteți din nou împreună, într-o altă dimensiune! Noi, cei care am rămas aici, înlăcrimați și îndurerați, putem doar să ne mângâiem cu gândul la fericirea lor eterna!”, este mesajul transmis de un apropiat al familiei.

Dumnezeu să o odihnească în pace și să-i mângâie familia!

Sincere condoleanțe din partea redacției Bistriteanul.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!