12 C
Bistrița
vineri, octombrie 18, 2024

ISTORIC! Echipa de handbal Gloria Bistrița va juca finala EHF European League, după ce a învins Dunărea Brăila

Astăzi, Gloria Bistrița a învins Dunărea Brăila, meciul jucându-se la Graz. Această victorie îi permite echipei de handbal Gloria Bistrița să joace finala EHF European League.

Moment istoric pentru echipa de handbal Gloria Bistrița, care a învins astăzi Dunărea Brăila, cu scor 37-26.

Cele două echipe românești s-au întâlnit în semifinalele European League la Graz (Austria), disputând un loc în marea finală.

În cea de-a doua semifinală se întâlnesc norvegiencele de la Storhamar cu franțuzoaicele de la Neptunes Nantes.

Gloria este singura echipă neînvinsă în această ediție a European League. Gloria va lupta pentru trofeu mâine, de la ora 19:00, cu învingătoarea celei de-a doua semifinale.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SANOVIL angajează Asistent / Tehnician Radiologie, infirmieră și farmacist. NOI locuri de muncă, în Bistrița

SANOVIL are nevoie de un asistent / tehnician Radiologie, infirmieră și farmacist, iar FAN Courier caută curieri în Sângeorz-Băi. Stewo Năsăud angajează asistent manager. NOI locuri de muncă, sunt disponibile la GB Instaplan Bistrița, Aquabis, Kreativ Metal & Colours și RCB Electro.

OCTOBER PRIME: Evenimentul de business al toamnei în Bistrița-Năsăud

Ești pregătit pentru evenimentul de Business Networking al toamnei? În această toamnă, antreprenorii și profesioniștii din județul...

ARIMAR Năsăud: Preiau mașina neînmatriculată și o primești înapoi cu numerele pe ea! Traduceri, asigurări și verificări – rezolvi rapid tot cu ei

Înscrierea unei mașini necesită timp, răbdare și pricepere la a completa actele necesare în fața autorităților....