Sezonul 5 al cunoscutului show culinar „Chefi la cuțite” a ajuns la al patrulea episod. O bârgăuancă, stabilită de ani buni în Italia, a gătit un preparat pe bază de paste și scoici. „Ingredientul” surpriză din farfuria lui Scărlătescu a fost… un inel.
În ultimele trei sezoane ale show-ului Chefi la cuțite, și-au încercat norocul și bârgăuance. În sezonul 3, Angi Cobuț a ajuns până în semifinală. Iulia, din sezonul 4, a părăsit competiția în urma unui battle.
La preselecțiile pentru sezonul 5, s-a prezentat anul acesta Ștefania Manea, o bârgăuancă de 42 de ani, stabilită de ani buni în Italia.
În farfuria chefului Scărlătescu, ea a plasat „inelul norocos”.
Chefii au crezut că Angie Cobuț s-a reîntors.
„Este singura care a avut curaj să te ceară de bărbat”, au spus aceștia.
Când a intrat în platou, Ștefania le-a explicat că fiind de pe Bârgaie, și-a încercat și ea norocul la inima lui Scărlătescu.
Povestea ei de viață, preparatul ce l-a gătit, cât și ce au votat șefii, puteți vedea în video de mai jos:
[arve url=”http://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2018/04/Ştefania-Manea-i-a-pus-un-inel-în-paste-lui-Cătălin-Scărlătescu-1.mp4″ /]