2.6 C
Bistrița
vineri, octombrie 18, 2024

Individul care și-a călcat cu mașina cumnatul, lăsat LIBER! Este cercetat sub control judiciar

Beclenarul care și-a lovit cu mașina cumnatul, după un conflict spontan care a avut loc pe o stradă din Bistrița va fi cercetat în libertate. Acesta a primit control judiciar pentru 60 de zile, deși printre acuzațiile care i se aduc se numără și tentativă de omor.

Ieri, un bărbat din Beclean a venit cu mașina în Bistrița, unde, după un schimb de replici cu trei cumnați de-ai săi, l-a lovit pe unul dintre ei cu autoturismul.

Ulterior, bărbatul a fugit de la fața locului, fiind identificat în scurt timp de către polițiști. Alcooltestul a arătat că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor și conducerea unui autoturism sub influența alcoolului. Cum s-au petrecut lucrurile și de la ce ar fi pornit totul puteți citi mai jos:

IMAGINI EXCLUSIVE: De la ce a început scandalul în urma căruia un beclenar și-a lovit cu mașina intenționat cumnatul. Declarațiile victimei:

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean, deși i se aduc acuzații grave, care implică violență, acesta va fi cercetat în libertate, sub control judiciar.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SANOVIL angajează Asistent / Tehnician Radiologie, infirmieră și farmacist. NOI locuri de muncă, în Bistrița

SANOVIL are nevoie de un asistent / tehnician Radiologie, infirmieră și farmacist, iar FAN Courier caută curieri în Sângeorz-Băi. Stewo Năsăud angajează asistent manager. NOI locuri de muncă, sunt disponibile la GB Instaplan Bistrița, Aquabis, Kreativ Metal & Colours și RCB Electro.

OCTOBER PRIME: Evenimentul de business al toamnei în Bistrița-Năsăud

Ești pregătit pentru evenimentul de Business Networking al toamnei? În această toamnă, antreprenorii și profesioniștii din județul...

ARIMAR Năsăud: Preiau mașina neînmatriculată și o primești înapoi cu numerele pe ea! Traduceri, asigurări și verificări – rezolvi rapid tot cu ei

Înscrierea unei mașini necesită timp, răbdare și pricepere la a completa actele necesare în fața autorităților....