15.4 C
Bistrița
vineri, septembrie 27, 2024

Premieră medicală chirurgicală, la Spitalul Clinic de Urgență Bistrița!

Spitalul Clinic de Urgență din Bistrița a înregistrat încă o perfromanță: O premieră medicală în chirurgia toracică minim invazivă, fără intubație – a anunțat managerul Gabriel Lazany.

În Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița au fost efectuate recent o serie de intervenții chirurgicale de chirurgie toracică fără intubație (Non-intubated Video-assisted Thoracic Surgery).

Această tehnică operatorie inovativă a fost folosită pentru reducerea riscului anestezico-chirurgical în cazul pacienților extrem de fragili, cu riscuri majore pentru anestezie generală și cu beneficiu real al intervenției chirurgicale”, a transmis managerul spitalului, ec. Gabriel Lazany. 

Acesta a transmis felicitări echipei chirurgicale formată din dr.Vlad Beleuzu, medic specialist Chirurgie toracică, și dr. Justin Dodane – medic specialist ATI. 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SPA Shoes caută recepționer: NOI locuri de muncă, la Fan Courier, Arena by Casa EMA, RCB Electro și Drinks Store

SPA Shoes Bistrița caută recepționer(ă), iar MASTERFOAM Șieu-Măgheruș are nevoie de șefi de schimb, stivuitoriști și tehnicieni mentenanță. Oportunitate de muncă într-un cabinet de psihologie și psihoterapie: 

ART LEGNO a ajuns la Bistrița! Artiști în lemn când e vorba de trepte, uși de interior și parchet

Produsele marca ART LEGNO - gândite și fabricate în România de o echipă de profesioniști dedicați...

SERVOPLUS Șintereag anunță lansarea a două noi servicii: instalarea și verificarea periodică a tahografului inteligent Smart 2

Vești bune de la SERVOPLUS Filadelfia Autoservice! Service-ul auto din Șintereag își extinde gama de servicii...