Îndrăgita cântăreață Andra și-a sărbătorit ziua alături de numeroși prieteni. Pentru marele eveniment au gătit bistrițenii Marius Galan și Alin Marcu. Cei doi îi așteaptă pe bistrițeni în weekend la showul culinar de la Romaero Băneasa.
Specializat în realizarea de rețele de apă/canal, bistrițeanul Marius Galan a devenit cunoscut în România după ce a câștigat competiția „Încinge grătarul, că-mi sare muștarul”, de la PRO TV.
În 23 august, Marius Galan, alături de Alin Marcu au gătit la un super eveniment. Aceștia au pus mâncarea pe masă la ziua îndrăgitei cântărețe ANDRA.
Toate plitele folosite la eveniment, 10 la număr, au fost făcute la Bistrița. Iar cei doi bistrițeni s-au întrecut în bunătăți puse pe masa invitaților.
Marius și Alin îi așteaptă pe bistrițeni la show-ul culinar VIP de la Romaero Baneasa, în acest weekend. Se preconizează că vor participa 165.000 de oameni.
”Vom pregăti mâncare pe 100 metri de grătare. CE vom găti cu echipa de 100 de oameni? 20 de tone de carne, 8 tone de cartofi, 50.000 de chifle, 100.000 de consumabile. Vor mai fi 600 kg de muștar, 600 litri de ulei. Pentru preparare vom folosi 1,5 tone de cărbuni și vom avea 20 de puncte de vânzare” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Marius Galan.
Marius și Alin vor găti alături de Frăția Ceaunelor, cu renumitul Chef Liviu Bosnea.
Imagini de la Ziua Andrei:
Povestea lui Marius Galan o puteți reasculta aici: