Fosta casă de copii din Șintereag s-a transformat în stație de ambulanță. Coordonat de Fundația Feliciana, punctul de lucru va deservi locuitorii din zonă, și numai. În prezent se caută personal:
În Șintereag exista o „casă de copii”, administrată de o fundație nemțească. Bistrițeanul.ro vă prezenta cazul Ioanei și a celor cinci copii ai ei, care locuiau acolo în campania de Crăciun 2012.
Acum, locația a fost transformată într-un punct de lucru al Ambulanței.
„E vorba de Fundația Feliciana, cu medicul Titus Baciu ca și președinte și eu ca și vicepreședinte. Avem ambulațe de tip B1, B2 și C2 și vom funcționa cu medici și asistenți, exact ca și la Serviciul Județean de Ambulanță”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, George Crețu.
Deschiderea punctului de lucru de la Șintereag va avea loc în curând, odată ce se va primi ultima acreditare.
„Avem acreditările pe echipamente și mașini, mai e nevoie de o ultimă acreditare dată de comisia DSP, care va veni zilele următoare, așa cum sunt demersurile. Iar apoi va avea loc inaugurarea locației.
Vom funcționa precum cei de la Filantropia. Vom oferi asistență, transport, asigurarea intervențiilor la diferite evenimente care se organizează. Vom ajuta practic pe cei de la SAJ sau ISU, astfel încât ei să poată rămâne pe urgențe, deoarece noi nu intervenim la accidente!”, a mai explicat George Crețu.
Până se va finaliza contractul cu CNAS, astfel încât cazurile să le fie repartizate prin 112, aceștia vor putea fi contactați telefonic. Informațiile detaliate vor fi furnizate odată cu momentul inaugurării.
Momentan se fac angajări și ultimele pregătiri pentru momentul deschiderii.
„Fundatia Feliciana Bistrița recrutează personal medical specializat în medicina de urgență, medici de familie, asistenți medicali generaliști, medici urgență.
Contractele de colaborare se încheie cu statia de ambulanță a fundației care urmează să fie deschisă în Șintereag.
Pentru mai multe detalii vă rog să ne contactați la telefon 0727.10.88.25” au scris cei de la fundație pe facebook.
„Sunt foarte multe solicitări de asistență medicală, de transport între spitale, și altele. De aceea am și gândit un astfel de punct de lucru”, a concluzionat vicepreședintele Fundației Feliciana.
POZE FAINE ASA CEVA NUMAI LA CLUJ SE POT VEDEA
Bravo voua, oameni valorosi !
Multumim!
De ambulantieri nu aveți nevoie?