14.5 C
Bistrița
luni, septembrie 16, 2024

VIDEO – O rupere de nori în Munții Țibleșului a inundat drumuri, terenuri și gospodării din Spermezeu

O rupere de nori în Munții Țibleșului a transformat drumurile din Spermezeu în văi. „A plouat vreo 30 de minute. Nu s-a anunțat nimic. Avem drumuri, terenuri și ceva curți inundate. Să se oprească ploaia și ne apucăm de lucru”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Sorin Hognogi.

Locuitorii din comuna Spermezeu își curăță – la această oră – drumurile, curțile și terenurile. O rupere de nori în Munții Țibleșului a transformat drumurile comunei în adevărate pârâuri.

A plouat vreo 30 – 45 de minute. Nu exista niciun cod meteo sau hidrologic pe zona noastră. Abia pe când ploua deja și a venit apa, am primit o avertizare. Ne-au spus cei de la ISU că fiind la poalele munților, situația se poate schimba de la un moment la altul. Nu știu ce să zic… Poate a plouat undeva la 60 – 70 l/mp. Oricum… avem drumuri inundațe, podețe înfundate, ceva terenuri acoperite și apă prin curțile oamenilor și fântâni”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi.

Sătenii spun că așa viitură nu ar mai fi fost de prin 2012.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!