12.2 C
Bistrița
duminică, septembrie 8, 2024

FOTO- Robert, tânărul clujean dispărut ieri de la casa de vacanță din Sigmir, găsit mort!

Un tânăr din Cluj a dispărut ieri de la casa de vacanță a familiei, din Sigmir. A ieșit la plimbare cu câinele, dar nu s-a mai întors. A fost găsit azi, fără suflare.

Robert Răzvan Roba, un tânăr clujean de 29 de ani, s-a retras, zilele trecute, la casa de vacanță a familiei, în Sigmir. Ieri a ieșit la plimbare, alături de câinele său. La câteva ore, câinele s-a întors acasă, dar fără Robert.

Autoritățile au fost alertate și efective de polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști și voluntari au pornit în căutarea lui.

Tânăr clujean, dispărut fără urmă într-o pădure din Sigmir

Căutările s-au oprit în cursul nopții, fiind reluate la primele ore ale zilei. Din nou, zeci de persoane – organe abilitate și voluntari- au luat la pas zona Sigmirului.

După câteva ore de căutări, Robert a fost găsit în pădurea de pe Valea Măgherușului, fără suflare. Se pare că acesta a ales să-și încheie socotelile cu viața.

Actiunea de căutare s-a încheiat. Persoana dispărută a fost găsită din nefericire decedată. Echipa se retrage la bază. Condoleanțe familiei!” au scris cei de la Salvamont pe Facebook.

În urmă cu puțin timp, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud l-au găsit pe tânărul căutat.

Din nefericire, acesta era decedat, fiind găsit spânzurat, într-o pădure de pe Valea Măgherușului” au transmis reprezentanții IPJ BN.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiei!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE TE PREMIAZĂ: Vino la CARAVANA Škoda, în 14 – 15 septembrie și participă la TOMBOLĂ

MATEROM AUTOMOTIVE TE PREMIAZĂ: Vino la CARAVANA Škoda în 14 și 15 Septembrie 2024, în parcare la Bistrița Retail Park, înscrie-te la Test drive și participă la TOMBOLĂ. Ce poți câștiga:

Stewo Năsăud caută asistent producție, Aquabis angajează instalatori, încasator și cititor contoare. Noi locuri de muncă, în Bistrița

STEWO Năsăud are nevoie de un asistent producție, Aquabis angajează instalatori, cititor contoare și încasator. The...

Schimbă la timp plăcuțele de frână și călătorește în siguranță tot anul!

Materom Automotive îți oferă o Super Reducere de -30% la Schimb plăcuțe frână, pentru automobilele Škoda...