15 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

FOTO: Nereguli și probleme cu care s-au confruntat inspectorii ADI Deșeuri

În aceste zile, inspectorii Corpului de Control ADI Deșeuri monitorizează platformele de colectare cu containere semi-îngropate pentru deșeurile reciclabile. Cu ce probleme s-au confruntat:

Una dintre problemele permanent întâlnite în gestionarea deșeurilor din județul nostru este aruncarea deșeurilor lângă platformele de colectare cu containere semi-îngropate. Mai mult decât atât, găsim pe aceste platforme deșeuri reziduale. Găsim deșeuri amestecate și deșeuri neselectate corespunzător”, transmite ADI Deșeuri.

Inspectorii Corpului de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud monitorizează platformele cu probleme în aceste zile. Aceștia continuă și informarea cetățenilor care aduc deșeuri la aceste platforme. Bistrițenii sunt informați totodată în legătură cu modul în care trebuie depuse deșeurile în aceste recipiente.

Operatorul de salubritate Supercom SA a fost atenționat să golească containerele semi-îngropate la timp. Astfel încât cetățenii să poată depune în mod corect, pe fracții separate, deșeurile reciclabile.

În anumite zone aglomerate, s-a constatat că accesul auto-specialelor de la Supercom este îngreunat de mașinile parcate neregulamentar în jurul platformelor de colectare.

Inspectorii Corpului de Control continuă activitatea de informare și conștientizare a cetățenilor cu privire la gestionarea și separarea corectă a deșeurilor.

Cu atât mai mult cu cât utilizatorii sunt actorii principali în eforturile de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Din păcate poporul român doar cu bota poți să-l educi, urlă toți pe Facebook că vor o țară Europeană și că vor alocații, dar gunoiul nu-s în stare să-l pună unde trebuie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!