14.5 C
Bistrița
luni, septembrie 16, 2024

Posibilă crimă la Runcu Salvei! O femeie a fost găsită fără suflare

O femeie de 40 de ani din Runcu Salvei a fost găsită aseară, fără suflare, în Runcu Salvei. Se pare că aceasta prezintă lovituri pe corp, însă la această oră nu se știe dacă acestea au fost provocate de o altă persoană sau prin autoaccidentare.

Macabra descoperire a fost făcută ieri, într-o locuință din Runcu Salvei. Femeia, care, se pare, are în jur de 40 de ani, a fost găsită fără suflare și prezenta lovituri pe corp.

Deocamdată nu se știe dacă loviturile de pe corp au fost provocate de o altă persoană sau prin autoaccidentare. Rezultatele autopsiei vor spune dacă e vorba despre o crimă sau nu.

Femeia era căsătorită, însă nu avea copii.

Revenim cu noi informații.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!