„L-am prins pe Dumnezeu de picior, dar avem și mult de lucru” a explicat chef Nina Rus. Romuleanca va deschide o băcănie la Cluj. Cu produsele sale extraordinare, care au cucerit o lume întreagă. Dar și cu produse tradiționale de patiserie.
Chef Nina Rus a pus județul Bistrița-Năsăud pe harta culinară a lumii. Cei ce au gustat din preparatele sale s-au îndrăgostit iremediabil. Iar la Romuli, la Păstrăvăria Rin, clienții așteptau și cu zecile de minute să prindă un loc pentru a savura preparatele Ninei.
La Bistrița, la Piața Produs în Bistrița-Năsăud, preparatele ei se treceau ca „pâinea caldă”, astfel că mulți rămâneau cu pofta-n cui dacă nu ajungeau la prima oră în zona Bisericii Evanghelice.
NIna Rus nu s-a limitat doar la județul ei, ci de la început a visat la mai mult.
Așa că acum își deschide băcănie…la Cluj.
„Suntem în plin proces de pregătire a locației. Suntem într-o zonă intens circulată. Avem extrem de mult de lucru. Dar pot spune că e bine, am prins pe Dumnezeu de un picior!” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, chef Nina Rus.
Băcănia Bunătățile lu` Nina va pune la dispoziția clienților delicioasele preparate care se găsesc și la Păstrăvăria Rin, dar și produse tradiționale de patiserie, pregătite special de chef Nina Rus.
„Preconizăm că în 15 noiembrie vom deschide. Locația e pe Napoca pe centru, al treilea spațiu de la Baraca. Noi suntem între Zama și Baraca” a mai spus chef Nina Rus.
Mai multe despre Băcănia de la Cluj puteți afla urmărind pagina de facebook Bunătățile lu` Nina și Rin Păstrăvărie & Restaurant.