Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
Se caută inginer mecanic, responsabil mentenanță sau marketing și ingineri în construcții! Oferte avantajoase de muncă
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!

  360 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015PASHA MEN'S WEAR: Bistrițeni la cel mai tare eveniment de modă masculină din lume - lux, finețe și eleganță

19/06/2017 17:52:38 Ana ȘTEFĂNEL  
Un magazin de top din Bistrița a ajuns pe cele mai înalte culmi! PASHA MEN'S WEAR a fost prezent la Pitti Uomo, cel mai important eveniment de modă masculină din lume. Materiale de calitate, croială fină și lux - pe str. Unirii, nr. 5, în Bistrița.

Moda masculină e pe culmile gloriei, iar Bistrița răspunde prezent și în acest domeniu. Prin magazinul PASHA MEN'S WEAR, cei mai bine îmbrăcați bărbați s-au afirmat și de aceasă dată.

 

Eleganță, finețe, materiale de cea mai bună calitate și outfituri perfecte pentru ocazii speciale - asta găsim în magazinul de pe strada Unirii, nr. 5 din Bistrița.

 

O confirmare în plus a fost prezența bistrițenilor de la PASHA MEN'S WEAR la cel mai important eveniment de modă masculină din lume: Pitti Uomo. Peste o mie de branduri din toată lumea s-au adunat la Florența, iar printre cei mai bine îmbrăcați bărbați din lume, despre care au scris cele mai importante publicații de modă, s-au numărat și bistrițenii.

 

Costumele de la PASHA MEN'S WEAR au făcut furori în Italia, bifând o premieră pentru județul nostru. 

 

Cei mai eleganți bărbați din județ și nu numai se îmbracă de la PASHA MEN'S WEAR. Magazinul e soluția pentru un bărbat care vrea să strălucească la evenimente importante din viața lui - fie că e vorba de nuntă, întâlniri de afaceri sau apariții de revistă.

 

Materialele din care sunt confecționate costumele sunt 100% naturale și sunteți invitați în magazinul de pe str. Unirii, nr. 5 pentru a vă convinge singuri de acest lucru. În plus, dacă sunteți nehotărâți, în magazin beneficiați și de consultanță. Costumele pot fi modificate pe loc, astfel încât să fie perfecte pentru fiecare client - Made to Measure.

 

Indiferent de statură, indiferent de talie, PASHA MEN'S WEAR are ingredientul perfect pentru ca orice bărbat să strălucească în haine create special pentru el.

 
(P)
13525 vizualizari


loading...


pasha16.jpg :: Bistriteanul.ro
pasha09.jpg :: Bistriteanul.ro
pasha20.jpg :: Bistriteanul.ro
pasha19.jpg :: Bistriteanul.ro
pasha06.jpg :: Bistriteanul.ro
pasha05.jpg :: Bistriteanul.ro
pasha12.jpg :: Bistriteanul.ro
pasha22.jpg :: Bistriteanul.ro
pasha14.jpg :: Bistriteanul.ro
pasha11.jpg :: Bistriteanul.ro
pasha08.jpg :: Bistriteanul.ro
pasha03.jpg :: Bistriteanul.ro
pasha04.jpg :: Bistriteanul.ro
pasha13.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro