Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
Se caută inginer mecanic, responsabil mentenanță sau marketing și ingineri în construcții! Oferte avantajoase de muncă
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!

  360 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Bistrițenii sunt invitați să sărbătorească Sfânta Marie în Grădina de vară Jupânu' de la Hotel Codrișor

13/08/2017 13:07:27  
Marți, 15 august, de Sfânta Marie, începând cu ora 17:00, bistrițenii au ocazia să le sărbătorească așa cum se cuvine pe toate doamnele și domnișoarele care poartă numele Maria. Grădina de vară Jupânu' de la Hotel Codrișor vă așteaptă cu bunătăți tradiționale și invitați de excepție.

Tradițională și în același timp rafinată – așa va fi sărbătoarea de marți, 15 august, când bistrițenii vor sărbători Sfânta Marie la Codrișor, în grădina de vară La Jupânu.

Ca de obicei, organizatorii au pregătit nume mari din folclorul românesc și artiști de seamă care vor asigura atmosfera pe tot parcursul serii.

Soliști invitați sunt Ionela Toma, Paul Ban și Bogdan Berbecar, iar de acompaniamentul muzical se vor ocupa talentații instrumentiști Frații Spân și saxofonistul Ioan Todică. Ansamblul de dansatori „Nunta Zamfirei” din Livezile va întregi atmosfera cu jocuri și dansuri populare ca pe la noi.

Așa cum se cuvine la o sărbătoare atât de mare, iscusiții bucătari vor munci cu pasiune și devotament, pentru ca oaspeții să fie răsfățați cu bucate alese, preparate tradiționale de La Jupânu', dar și mâncăruri din meniul internațional, pentru ca toată lumea să fie mulțumită.

Nici băuturile nu vor lipsi de la sărbătoare, acestea fiind pregătite din timp la rece, să îi răcorească așa cum se cuvine pe toți petrecăreții.

Așadar, bistrițenii care vor să petreacă românește de Sfânta Marie, pe ritmuri de muzică tradițională, cu hore încinse și bunătăți tradiționale românești – sunt așteptați marți, 15 august, începând cu ora 17:00, la grădina de vară La Jupânu de la Codrișor.

Informații suplimentare și rezervări se pot face la numărul de telefon 0263/233 814.

Foto Arhivă

2050 vizualizari


loading...


jupanul15augafis.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro